60 dagers utfordring

Gi deg selv 60 dager. På to måneder kan du få kjenne på kroppen hva LAVKARBO gjør med deg.
Sett av to måneder der du skal leve ketogent både ukedager og helger. Du skal ikke drikke alkohol, spise sukker (inkl. fruksukker), hvetemel eller stivelse. 

Når du ser resultatene av dette vil du forstå hva som skal til og kjenne på kroppen at den har det mye bedre på et høyprotein kosthold. For å gjøre det enklere skal jeg legge inn ukesmenyer her, slik at man slipper planlegging og utregning. 

To huskeregler: 
1. Dersom du bryter kuren er det beste å bare begynne igjen i det neste sekund. Det er ikke nødvendig å kaste seg inn i et helt døgn med sprekk!
2.  Porsjonskontroll, kjøp deg en vekt og vei maten i noen dager. DU TRENGER IKKE SÅ MYE MAT FOR Å BLI METT! 100 gram er mindre enn du tror. 


Forslag til ukesmeny (min typiske lakarbouke)
Mandag
08:00 Kaffe med en klunk fløte og sukett (her kan du også ha en liten ts cocosa)
11:00 Salat av tomat, agurk, paprika, salatblader, en kyllingfilet og en ss creme fraiche.
14:00 2 stk fiberrik knekkebrød med ost (ost er viktig fettkilde for å holde deg mett!)
17:00 Strimlet svinefilet med en halv pose frysegrønnsaker. Se på karboinnholdet og velg en av de med minst.
21:00 to stekte pølser med sennep. (Gå på meny, finn de med så lavt karboinnhold som mulig)

Tirsdag
08:00 Kaffe med en klunk fløte og sukett (her kan du også ha en liten ts cocosa)
11:00 To kokte egg, to/tre skiver med norvegia, to skiver kjøttpålegg med en stripe majones.
14:00 1 skyr, husk at det må være de små typene. Det er sukker i de store. ha gjerne en liten hånd med nøtter på toppen, ELLER en hånd blåbær.
17:00 kyllingfilet, med brokkoli og creme fraiche og pepper.
21:00 Ostefat, 100 gr cheddar i skiver med spekeskinke.

Onsdag
08:00 Kaffe med en klunk fløte og sukett (her kan du også ha en liten ts cocosa)
11:00 Ostepletter med valgfritt pålegg.
14:00 En halv avokado og grillet kylling, i biter med litt creme fraiche (en ss)
17:00 200 gr kjøttdeig, revet ost og en halv tomat.
21:00 en boks tunfisk med majo (kan sløyfes)

Torsdag
08:00 Kaffe med en klunk fløte og sukett (her kan du også ha en liten ts cocosa)
11:00 1 stk mozerella og en skivet tomat. basilikum og balsamico
14:00 to kokte egg
17:00 Baket  fylt paprika med kjøttdeig, knuste tomater, toppet med ost
21:00 5 Baconskiver stekt i ovn med ost på.

Fredag
08:00 Kaffe med en klunk fløte og sukett (her kan du også ha en liten ts cocosa)
11:00 Salat med feta og tomat. Valgfritt kjøtt:) som regel kylling.
14:00 2 stk fiberrik med ost.
17:00 Ostepanerte kyllingbiter: kyllingfilet i biter, dypp i egg og rull i revet ost. Stek i stekepanne!
tilbehør kan være en chilidressing av creme fraiche, chilli og rent valgfritt krydder.
21:00 Baconcrisp med rømmedip. (DET MÅ VÆRE EKTE GRIS)

Lørdag
11:00 1/2 boks cottage cheese 1 ss kesam, 1 ts zero saft.
14:00 CC-lapper: 125 gr cottage cheese, 1 egg og fiber husk (fås på helsekost). Stek som lapper. ha på smør.
18:00 PIZZA  Den er så god at jeg blir svimmel!


Søndag
Uansett når på dagen jeg står opp, starter jeg alltid med kaffe. Dersom jeg er sulten har jeg fløte i den. Kanskje også en sukett.
11:00 Toast av Ostepletter
14:00  2 Fiberrik med valgfri ost.
16:00  Ovnsbakt laks med rømme og brokkolimos
21:00 Fluff: 1 dl fløte pisket med en ts kakaopulver og en ts falskt sukker. frys i 10 min


Etter den første uken kan du sikkert sløyfe noen av måltidene, husk å ikke spis mer hvis du er mett.